Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το Salt & Fire γιορτάζει 5 χρόνια ζωής και τσουγκρίζει με σαμπάνια

Το βραβευμένο εστιατορίο διοργανώνει ένα εορταστικό επταήμερο για τα γενέθλιά του προσφέροντας δωρεάν σαμπάνια για όλους τους επισκέπτες του

Δημοσιεύτηκε στις 22 Οκτωβρίου 2024

Συμπληρώθηκαν κιόλας πέντε χρόνια από την ημέρα λειτουργίας ενός εστιατορίου εκτός Λευκωσίας που έμελλε να γράψει τη δική του επιτυχημενη ιστορία καταφέρνοντας να μας κάνει να ταξιδέψουμε μέχρι τον ατομοαφαιρικό χώρο του στον Άγιο Ιωάννη Μαλούντας.

Το Salt & Fire, έφερε την γαστρονομική αποκέντρωση, θα λέγαμε, από την πρωτεύουσα και τα υπόλοιπα αστικά κέντρα του νησιού προσφέροντας στους επισκέπτες του μία μοναδική εμπειρία εξαιρετικών κρεάτων, περίφημων φιλέτων Black Angus και Ribeye από ΗΠΑ και Αυστραλία με εξαιρετικά σιτέματα, κοπές και σωστό ψήσιμο.

DIO02586-2.jpg

Οι ιδιοκτήτες του Salt & Fire, Γιώργος και Χρίστος δηλώνουν σήμερα ενθουσιασμένοι για το δημιουργία αυτού του χώρου, ο οποίος έγινε πολύ σύντομα μία αγαπημένη στάση καλού φαγητού. Τα τελευταία πέντε χρόνια, το Salt & Fire έχει καθιερωθεί ως ιδανικό μέρος για αξέχαστα γεύματα και εξαιρετική φιλοξενία. Καθώς το εστιατόριο γιορτάζει αυτό το ξεχωριστό ορόσημο, ο Γιώργος και ο Χρίστος εκφράζουν την εγκάρδια ευγνωμοσύνη τους στους πιστούς θαμώνες τους διοργανώνοντας μία ξεχωριστή γιορτή για τους επισκπέπτες τους.

Πέρασαν πέντε απίστευτα χρόνια και θα ήθελαν να αφιερώσουν λίγο χρόνο για να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κάθε έναν από τους επισκέπτες τους που έκαναν αυτό το ταξίδι τόσο ξεχωριστό. Από εκείνους που γιόρτασαν στο Salt & Fire τις μεγάλες στιγμές της ζωής τους, μέχρι εκείνους που απλώς έκαναν εκεί μία στάση για ένα όμορφο δείπνο.

DIO06728.jpg

Το Salt & Fire καθώς γιορτάζει τα 5α γενέθλιά του, παραμένει πιο αφοσιωμένο από ποτέ στο να προσφέρει την ίδια ποιότητα, ζεστασιά και συνέπεια στους πελάτες του. Είτε αυτοί είναι μαζί τους από την αρχή είτε νέοι στην οικογένειά του και υπόσχονται πως θα συνεχίσουν να ανεβάζουν τον πήχη - πάντα με πάθος για εξαιρετικό φαγητό και γνήσια φιλοξενία.

FotoJet.jpg

Από τις 21 έως τις 27 Οκτωβρίου, το Salt & Fire θα το γιορτάζει μαζί με το κοινό του. Έτσι, κάθε επισκέπτης που θα βρεθεί εκεί αυτές τις ημέρες θα απολαύσεις δωρεάν ένα ποτήρι σαμπάνια για τα "Χρόνια Πολλά" των πέντε χρόνων του βραβευμένου εστιατορίου. Με αυτό τον τρόπο οι ιδιοκτήτες κάνουν μετόχους τους πελάτες τους στη δική του χαρά και τους απευθύνουν το ευχαριστώ τους για τη στήριξη και εμπειστοσύνη μέσα σε αυτή την πενταετία.

Ας σηκώσουμε λοιπόν ένα ποτήρι σαμπάνια μαζί τους και να ευχηθούμε ακόμη περισσότερες επιτυχίες, βραβεύσεις και γευστικές αναμνήσεις.

>> Άγιος Ιωάννης Μαλούντας 33, Λευκωσία. Για κρατήσεις ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close